Кој е универзалниот одговор на секое прашање? Секој кој го гледал The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy знае дека одговорот е 42. Нашите 42 прашања можеби не одговараат се но дефинитивно ќе добиете нови информации :)

Минатиот пат ја запознавте Елизабета Кастилиони, Главен Извршен Директор на А1 дигитал, која поседува ајфон, обожува паста, би сакала да испее дует со Џорџ Мајкл во било кое време и ја сака Јапонија ;-) Овој пат го посетуваме Димитар Ковачевски, Извршен Директор на Вип Македонија, во неговата канцеларија. Се разбира уште еднаш, полни сме со прашања. Сакате да дознаете повеќе? Погледнете го видеото во продолжение: