Денеска сме со Томислав Макар, сениор директор за техника во Випнет да ги слушнеме неговите одговори на 42 прашања. Скара, велосипед и бонго се само трите од нив – откријте повеќе за другите!

Томислав работи во Випнет веќе 17 години и е фасциниран од техничките иновации уште кога ја освои наградата од Телеком Австрија Групацијата за најдобра техничка иновација 2009 и 2010. Го придружувавме на неговиот пат низ управната зграда на Випнет – следете не и слушајте: