Од септември 2018 година Томас Арнолднер е Главен Извршен Директор на А1 Телеком Австрија Групацијата. Но како се чувствува во функцијата која ја извршува? Што е најдоброто во неговата работа? Се сретнавме со него во центарот на Виена за да ни одговори на 42 лични прашања. Љубопитни сте? Придружете ни се во прошетката!

За време на минатогодишниот А1 Триатлон Томас веќе беше пасиониран трчач. Тоа е најверојатно причината зошто во еден здив ги одговори 42те тешки и лесни прашања за време на нашата прошетка низ неговиот роден град. Од нашата претходна А1 Приказна Различноста е супер  па се до сега, ние исто така знаеме дека постои едно прашање кое до сега не му било поставено. Откријте кој е неговиот одговор на тоа прашање, како и на останатите 41 прашања во видеото подолу: