Секоја земја од А1 Групацијата има свој начин и традиција на славење на Божиќ. Можеби сите не славиме во ист ден, но сите ја делиме радоста :) Ова е време кога се обединуваме, време кога им помагаме на луѓето на кои помошта им е најпотребна преку разни хуманитарни проекти.

Погледнете што се случува за Божиќ во нашите земји:

Merry Christmas, Frohe Weihnachten, Srečen božič, Sretan Božić, Счастливого Рождества, Среќен Божиќ, Весела Коледа, Srećan Božić!