Запознајте ги Арјун Нехра, проектен менаџер на Wipro и Мохит Јохар, Е2Е Solution Design и откријте повеќе за тоа како работат во сосема нова културна средина @One BSS. Тизер: секогаш е добро да донесете колачиња :)

Погледнете.