Ниту дожд, ниту снежни врнежи ниту пак екстремно високи температури не можат да ги спречат нашите колеги кои работат на терен во нивните напори да стигнат до нашите клиенти. Неуморно работат без разлика на временските услови за да инсталираат нова опрема или пак да ја поправат истата. Во продолжение погледнете ги најнеобичните ситуации на терен!

Како изгледа снежна Белорусија? Следете ги нашите колеги од велком и ќе започнете да се смрзнувате само гледајќи ги!