Симултано едитирање на документ за некој проект во неколку канцеларии? Видео конференција со колеги од различни земји? Во меѓувреме, проверување на брзина дали сите прозори во домот се затворени – се наближува летна бура? Во 2018 година, сето ова не ни претставува никаков проблем. Затоа што сите сме дигитални. А дигитални се и нашите корисници

Токму затоа е важно зошто треба да им нудиме на нашите корисници – и во резидентниот и во бизнис секторот, решенија со кои тие ќе можат да го дигитализираат приватниот и професионалниот живот. Со Cloud и Vertical Marketi Solutions на A1 Digital и A1: ние сме на вистинското место во вистинско време. Но, сеуште има неколку прашалници кога зборуваме за дигитализација.

Кои се придобивките? Кои решенија помагаат? Зошто ни е потребен A1 Digital како и неговата силна сестра A1?

Ова се прашањата на кои сакаме да одговориме денес со – што може да биде различно – дигиталната изложба околу A1 Digital. Исто како и на вистинска изложба, ќе најдете аудио водич како и неколку возбудливи дополнителни информации за нашите производи и решенија. Нашите колеги од Виена ја посетија дигиталната A1 изложба во живо во канцелариите во Виена на 5ти и 6ти јуни. Доколку сте ја пропуштиле, сега можете да бидете дел од неа, дигитално:

Сега е ред на вас! Ајде, разгледајте ја изложбата и нашиот аудио водич:

И сега: Како е сето ова поврзано со Клод Моне, Рој Лихтенштајн или Мона Лиза? Едно е сигурно: Кога Клод и Рој ги цртале нивните слики, тогаш сеуште не беа измислени преносни јарболи ниту пак мрежни садови за сапун, а Мона Лиза најверојатно не користела дрвца за палење оган :) Или можеби користела?

Download postcards